Не за първи път родителите на децата от ОДЗ „Обзорче” участват в мероприятия, организирани от ръководството на детската градина.

В рамките на два поредни съботни дни беше боядисана оградата на детското заведение. С доброволен труд в боядисването се включиха персоналът на детската градина, родители и близки на децата. Средствата за закупуване на боята бяха осигурени от отдел „Образование” към Община Несебър.

Въпреки, че времето беше изключително подходящо за плаж и разходки, в инициативата се включиха десетки доброволци, които вложиха целия си ентусиазъм и умения в боядисването и освежаването на оградата.

Доброволният труд, положен в детската градина, може да ни служи като пример в полза на обществото в посока развиване на активно гражданско самосъзнание у обзорци.

АФИШ

Покана за тържественото отбелязване на Националния празник на България

ПОКАНА

Уважаеми граждани и гости на град Обзор!

Заповядайте на 03.03.2015 година от 11:30 часа на площад "Свобода", да отбележим заедно 137-та годишнина от Освобождението на България!

Покана за участие в отбелязването на 142-годишнина от обесването на Васил Левски

       Кметство Обзор кани всички жители и гости на град Обзор да участват в отбелязването на 142-та годишнина от обесването на Васил Левски на 19.02.2015 пред паметника на Апостола от 11:00 часа. В мероприятието ще се включат децата от ОДЗ "Обзорче", учениците от ОУ "Св.св. Кирил и Методий" и НЧ "Изгрев".

Включете се в съревнованието за най-добро вино!


Translator