Не за първи път родителите на децата от ОДЗ „Обзорче” участват в мероприятия, организирани от ръководството на детската градина.

В рамките на два поредни съботни дни беше боядисана оградата на детското заведение. С доброволен труд в боядисването се включиха персоналът на детската градина, родители и близки на децата. Средствата за закупуване на боята бяха осигурени от отдел „Образование” към Община Несебър.

Въпреки, че времето беше изключително подходящо за плаж и разходки, в инициативата се включиха десетки доброволци, които вложиха целия си ентусиазъм и умения в боядисването и освежаването на оградата.

Доброволният труд, положен в детската градина, може да ни служи като пример в полза на обществото в посока развиване на активно гражданско самосъзнание у обзорци.

АФИШ

Покана да отбележим Денят на детето

 

Скъпи деца и родители! По случай наближаващият Ден на детето, Ви каним да го отбележим заедно на 31.05.2015 (неделя) в парк-амфитеатър от 10:00ч. Очакваме Ви!

Покана за общоградско събрание на 28.05.2015г.

Да отбележим заедно 24 Май

                                   

 

Представител на Социални грижи от Несебър на 20.05.2015г.

 На 20.05.2015г - сряда, от 10:00ч. до 12:00ч., във фронт офис на кметство Обзор, ще има представител на социални грижи от Несебър.

Повторно представление на "Моята жена - Морис"

Уважаеми жители и гости на град Обзор! Поради нестихващия интерес към театралната постановка "Моята жена - Морис", представлението ще се играе за втори път на 15.05.2015 от 19:00ч. в Многофункционалната зала. Предварително молим за разбиране на уточнението, че в залата няма да се допускат деца!


Translator