Не за първи път родителите на децата от ОДЗ „Обзорче” участват в мероприятия, организирани от ръководството на детската градина.

В рамките на два поредни съботни дни беше боядисана оградата на детското заведение. С доброволен труд в боядисването се включиха персоналът на детската градина, родители и близки на децата. Средствата за закупуване на боята бяха осигурени от отдел „Образование” към Община Несебър.

Въпреки, че времето беше изключително подходящо за плаж и разходки, в инициативата се включиха десетки доброволци, които вложиха целия си ентусиазъм и умения в боядисването и освежаването на оградата.

Доброволният труд, положен в детската градина, може да ни служи като пример в полза на обществото в посока развиване на активно гражданско самосъзнание у обзорци.

АФИШ

Покана за Първи Юни - Ден на детето

Планово спиране на ел.захранване на 27.04.2016г. от 9:00ч. до 16:30ч.

Театрална формация "Вълко Купенов" Ви кани на най-новата си постановка

Съобщение относно кампания за събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване

Уважаеми съграждани,

 

Във връзка със сключени договори за сътрудничество в областта на разделното събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване (компютри, печки, телевизори, хладилници и др.), както и негодни за употреба батерии и акумулатори на територията на община Несебър, Ви уведомяваме, че организираме кампания за събирането им на територията на град Обзор.

Инициативата стартира на:

27.04.2016г. – сряда, от 10:00 часа до 15:00 часа

с отворен пункт кметство Обзор – Информационен център.

Очакваме Вашето съдействие за осигуряване успешното изпълнение на кампанията.

КМЕТСТВО ОБЗОР

Покана за общоградско събрание на 16.02.2016г.


Translator

Вход